Входни врати цени


* Допълнителната обработка включва прахово боядисване и лакиране. * Изолацията: шумоизолация и топлоизолация, благодарение на дебелите гумени уплътнения. * Бравите са 2 броя. Общо шестнадесет шипа.


 * Заключване - тип "КРАБ", от три страни. * Дебелина на метал (за касата) - 1,8 милиметра. * Конструкцията на платното е изградена от стабилни стоманени листове, с релефна повърхност. * Крило на вратата с размер 70 милиметра.

 * Дебелина на метала (за крилото) - 1,2 мм. * Материал на вратите – от първокласен метал. ХАРАКТЕРИСТИКИ: * Размери на входните врати – 200 на 90, 205 на 96 сантиметра. с ДДС /цената не включва монтаж/.

 ЦЕНА: 390 лв. входни врати КЛАС "ПЪРВИ". Гаранция за входни врати: една година. * В цените в включен данък и добавена стойност /ДДС/. * Цените на всички входни врати, които са изложени по-долу са определени в лева.

 * Професионалният монтаж и бързата доставка също играят важна роля. * Достъпната им цена е основен фактор в продажбите. * Входните ни врати се оценяват като средно- към висококачествени. * Едногодишна търговска гаранция. * Вратите са снабдени със заключваща трипосочна система и панти.

 * Цената на вратите включва и шпионка. ключове. * Цената включва два броя брави с по 10 бр. * Цената не включва монтажа, който е професионален.

 * Входните врати са подходящи и за магазини, офиси, мазета, тавански помещения и ателиета. * Покритие на вратата: Боя и лак. * Вратите имат отлична шумоизолация, както и четири броя скрити панти на всяка входна врата. * Дръжка с вградено осветление на входните брави. * Вграден звънец на входните врати.

 * Вратите са снабдени с шпионка, която гледа на 180 градуса. * Конструкцията на вратите е следната: два броя стоманени листове с дебелина 1 милиметър. * Има възможност за отваряне в двете посоки на вратите. * Възможност за лява и дясна настройка.

 * Теглото на входните врати е 55 килограма. * Има възможност ключалката да бъде прекодирана. * Дебелината на входните врати е 70 мм. * Размер на врата: - 197 на 86; - 200 на 90; - 205 на 96.

 * Вратите са с допълнителна горна брава, която от своя страна има четири шипа. * Десет ключа в комплект на врата. и са 12 на брой/.  ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ВХОДНИ ВРАТИ: * Вратите се продават по две брави * Имат заключваща се система - трипосочна /шиповете им са с дебелина 15 мм.